top of page

Endring i toppen i OfficeLink

Grethe Monica Fjærvoll overtar som administrerende direktør i OfficeLink-konsernet. Hun tiltrer i stillingen 1. mars. Fjærvoll kommer fra flere år i politikken og har blant annet erfaring fra bank og finans, forsikring og flere andre større og mindre verv i det offentlige, veldedige og private.

Gleder seg

«Jeg gleder meg veldig til å ta tak i arbeidsoppgavene. Jeg har fått lov til å prøve meg i stillingen en liten stund og har blitt stadig mer kjent med de ansatte og firmaet, jeg kjenner det kribler. Oppgaven er rett for meg nå, men samtidig utfordrende. Et konsern av denne størrelse med 65 ansatte og som har avdelinger seks plasser i landet vil kreve mye av meg. Den suksessen som eierne, Espen og Jøran, har hatt til nå må ikke blir en hvilepute. Derfor er det viktig og ikke ta hverken de ansatte eller kundene for gitt. Det er kun det harde arbeidet som vil gi oss ytterligere gode resultater fremover. Det er videre vesentlig for meg at alle ansatte har det bra. Vi har mange dyktige medarbeidere i konsernet og det er viktig for meg at de trives og lykkes. Jeg har min måte å gjøre jobben på, og for dem som kjenner meg, vet at jeg er opptatt av at alle skal bli sett», forteller en engasjert Fjærvoll.


Enorm vekst

Fjærvoll overtar etter Jøran Storeide som har vært i stillingen som administrerende direktør siden i 2014 og takker av til nye oppgaver etter 6 år. I denne perioden har selskapet gått fra en omsetning på 30MNOK til at OfficeLink-konsernet i 2019 runder 100 millioner kroners grensen.


Hvordan skal du ta dette videre Fjærvoll?

«Dette handler om å bygge videre på den flotte salgskulturen som er bygd opp gjennom hardt arbeid i mange år. Det er de ansatte som har levert disse resultatene. Vi må videreføre det ektefølte engasjementet for at kundene skal få de beste løsningene i markedet. Troverdig, kunnskapsrik og løsningsorientert er våre verdier og dette skal vi videreutvikle og levere på. Jeg har på den korte tiden jeg har vært her fått kjenne at vi ikke bare ønsker å selge et produkt i en boks, men helhetlige løsninger som vi kan jobbe sammen med kundene på fremover. Produktet i esken er bare en liten del av det vi leverer. Opplæring og drift er en veldig viktig del av totalløsningen og sammen med våre kunder kan vi kontinuerlig tilpasse løsningene for å gi våre kunder merverdi» fortsetter en smilende Fjærvoll. «Vår visjon er å gi merverdi».


Nye oppgaver

Den avtroppende direktøren blir ikke arbeidsledig med det første. «Jeg har fått oppdraget med å videreutvikle vårt forretningsområde innenfor kassasystemer og betalingsløsninger. Vi har allerede startet planleggingen av hva og hvor vi vil. Jeg gleder meg og håper vi kan løfte oss enda mer for våre kunder fremover. Det er nylig gjennomført en større investering som gir oss store muligheter, samt at vi har brukt deler av 2019 for å ruste oss for en større kundemasse» forteller Jøran Storeide.


Omstrukturering

Samtidig som det skjer endringer i toppen av selskapet er det startet en omstrukturering. «Forretningsområdene våre har frem til nylig blitt drevet som avdelinger, men vil nå bli organisert som et konsern der forretningsområdene vil drive videre i egne selskaper», sier Fjærvoll. «Denne prosessen er godt i gang og vi regner med å være helt i mål med dette i april», avslutter Fjærvoll.OfficeLink-konsernet eies av Espen Limstrand og Jøran Storeide med 50% hver.


OfficeLink ble stiftet i 2003 og rundet nylig 17 år og er hjemhørende i Bodø. Konsernet jobber med kassasystem og betalingsløsninger, it og telefoniløsninger samt infrastruktur og ladestasjoner for elbiler.


For ytterligere informasjon eller avtale kontakt:


Grethe Monica Fjærvoll


Telefon: 99296930


Epost: gmf@officelink.no

51 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarii


bottom of page