top of page
Betalingsterminaler.jpg

Bongskrivere

Bongskrivere brukes av stort sett alle våre kunder med kassasystem. Det finnes mange typer og med forskjellige tilkoblingstyper. Noen av våre kassasystemer har innebygde bongskrivere, men stort sett står de ved siden av kassen.

Mange restuaranter har satt opp egne bongskrivere på kjøkkene og i barene.

Bongskrivere og kjøkkenskrivere

Bongskrivere og kjøkkenskrivere er viktige enheter i forretningsmiljøer som detaljhandel, restauranter og hoteller. Mens bongskrivere brukes til å skrive ut kvitteringer og bonger for salgstransaksjoner, er kjøkkenskrivere ofte spesialisert for å skrive ut bestillinger og kvitteringer i kjøkkenområdet.

Kvitteringsprinter

Bongskrivere er kjent som kvitteringsskrivere eller POS-skrivere (Point of Sale). De bruker termisk utskriftsteknologi for å skrive ut kvitteringer raskt, stille og energieffektivt. Bongskrivere kan skrive ut tekst, strekkoder og grafikk, avhengig av modellen og funksjonaliteten til enheten.

Tilkoblingsmuligheter for bongskrivere:

  1. USB: De fleste bongskrivere har en USB-port for enkel tilkobling til datamaskiner, kassesystemer eller annet utstyr via en USB-kabel. USB-tilkobling er en vanlig standard som gir pålitelig kommunikasjon.

  2. Ethernet: Noen bongskrivere støtter Ethernet-tilkobling, slik at de kan være tilkoblet nettverket. Dette er spesielt nyttig i større virksomheter der flere enheter må dele tilgang til skriveren. Delte skrivere som kjøkkenskrivere brukes ofte via nettverket.

  3. Trådløs tilkobling: Flere bongskrivere tilbyr trådløse tilkoblingsmuligheter som Wi-Fi eller Bluetooth. Dette gjør det mulig å koble skriveren trådløst til de forskjellige enhetene uten behov for fysiske kabler.

 

Kjøkkenskrivere kan også leveres som spesialtilpassede skrivere for bruk i kjøkkenområdet i restauranter og lignende virksomheter. De er designet for å motta og skrive ut bestillinger, kvitteringer og annen informasjon som er relevant for kjøkkenpersonalet.

Kvitteringsprinter P25

Elanda P25

P25 er vår standard kvitteringsskriver. En enkel stabil skriver som gjør jobben om man ikke har spesielle behov.  P25 er en termisk skriver spesifikt designet for kvitteringer og boner. Den bruker direkte termisk utskriftsteknologi for å produsere raske utskrifter av høy kvalitet.

 

P25 tilbyr høy pålitelighet med lang levetid for termisk utskriftshode og automatisk kuttekniv. Skriveren leveres med nødvendige strømadaptere og er kompakt i størrelse, noe som gjør den enkel å plassere og bruke. Med en bred arbeids- og lagringstemperatur, samt fuktighetsområde, kan P25-skriveren fungere pålitelig i ulike miljøer.

Tilkoblingstyper: USB og Ethernet

Kvitteringsprinter Capture

Capture CA-PP+10000B

Dette er en høykvalitets termisk kvitterings- og billett-skriver som er ideell for detaljhandel og servering. Den har en utskriftshastighet på opptil 220 mm/sek og en utskriftsoppløsning på 180 dpi, noe som gir høykvalitets grafikk, tekst og strekkoder. Skriveren har en pålitelig mekanisme med en levetid på 150 km for termisk utskriftshode (TPH) og en automatiske kuttekniv som tåler 1,5 millioner kutt. CA-PP-10000B er kompatibel med tradisjonelle statiske POS-systemer og støtter alle store operativsystemer som Windows, iOS, Android, Linux, Xamarin, Chrome og Cordova. Den kompakte og ergonomiske designen gjør at skriveren kan brukes som en frittstående enhet eller monteres på veggen for å spare plass. Den har også en papirbesparende modus som kan redusere lengden på en kvittering med opptil 25%. CA-PP-10000B Energy Star-sertifisering.

Tilkoblingstyper: USB og Ethernet

bottom of page