top of page
Betalingsterminaler.jpg

Betalingsterminaler

Vi i Frontline POS forhandler bankterminaler fra de to største i Norge.

De har levert produkter og løsninger i det norske markedet i flere tiår. Vi mener det er viktig å kunne tilby ulike alternativer for å dekke alle våre kunders behov.

Betalingsterminaler

Kortterminaler virker kanskje som en enkel sak å bestille og bruke. Dette er forsåvidt sant og spesielt for oss som har jobbet med dette i flere tiår.

Verifone betalingsterminal P400

Det er viktig å si at det er lett å bestille løsninger som ser rimelige ut, men som koster betydelig når man ser på helheten. Løsninger som er nesten gratis egner seg bare om du har svært lav omsetning. Dette gjelder også løsninger fra de samarbeidspartnerne vi selv bruker. Det som ser billig og bra nok ut ved første øyekast koster gjerne mye mer over tid.

De rimeligste transaksjonene med en kortterminal skjer med BankAxept. Om du kun tar imot betaling med kortterminaler som støtter kredittkort, som Visa, MasterCard, Diners og American Express vil du fort merke at kostnadene fyker i taket. Vipps er også et alternativ, men spør du oss, så bør du bare bruke dette som et tillegg eller dersom du har liten omsetning.

Her er en oversikt over de betalingsterminalene vi tilbyr fra Verifone og Nets. Disse kan du i tillegg til BankAxept bruke med kredittkort og Vipps - med Verifone.

Terminaler fra Verifone

Terminaler fra Nets

Verifone betalingsterminal P400

P400

P400 er en meget rask terminal. Den er klar for fremtidens betalingsløsninger med leser for kontaktløse kort, og mulighet for verdiøkende tjenester som lojalitetsløsninger og fordelsprogrammer, samt å kommunisere med kunden via skjermen på terminalen. P400 er ment for integrasjon mot PCkasser som Frontline Systems, og passer meget godt for kassepunkter med høy trafikk.


Vinklet skjerm og forbedret grafikk, samt et nytt design som gjør det enklere å sette inn kortet i chipleseren gjør P400 meget kundevennlig. Den er kompakt og tar liten plass på disken. Terminalen kan også leveres med stativ.

Kommunikasjonstyper:
Ethernet, WiFi og Bluetooth

Verifone betalingsterminal V400c

V400c

V400c er en high-end-terminal med skriver, som kan fungere både frittstående og integrert mot PCkasser, som Frontline Systems. Den er klar for fremtidens betalingsløsninger med leser for kontaktløse kort, og mulighet for verdiøkende tjenester som lojalitetsløsninger og fordelsprogrammer, samt å kommunisere med kunden via skjermen på terminalen.


V400c er utviklet med butikker og sluttkunder i tankene. Den er rask, og har vinklet skjerm, forbedret grafikk, samt touchskjerm. V400c er en liten og elegant terminal.
 

Kommunikasjonstyper:
Ethernet, WiFi og Bluetooth

Verifone betalingsterminal V400m

V400m 4G

V400m er en mobil betalingsterminal som passer for deg som vil ha alle muligheter åpne. Terminalen er en frittstående mobil terminal. V400m kan også leveres med ladebase.
 

Vår nye mobile betalingsterminal V400m tilhører vår Verifone-plattform, som tilbyr fleksible løsninger for alle bransjer. Den er klar for fremtidens betalingsløsninger med leser for kontaktløse kort, og mulighet for verdiøkende tjenester som lojalitetsløsninger og fordelsprogrammer, samt å kommunisere med kunden via skjermen på terminalen.
 

Kommunikasjonstyper:
4G, WiFi og Bluetooth

Nets betalingsterminal Desk 3500

Desk3500

Desk3500 terminalen passer til alle disker for en enkelt og uanstrengt betalingsutførelse. Med rask utskrift, tydelig merket NFC-område og godt bakgrunnsbelyst display og taster, vil det ganske enkelt være mindre oppstyr og raskere gjennomstrømming på salgsstedet.
 
Terminalen kan integreres til en PCkasse som Frontline Systems, men kan også benyttes som en frittstående terminal.
 
Kommunikasjonstyper:
Via ECR eller Ethernet

Nets betalingsterminal Move 3500 4G WiFi Bluetooth

MOVE3500 4G/WiFi/Bluetooth

Med Move3500 er butikken din alltid på nett, uansett tilkoblingstype. En praktisk ladebasestasjon følger med for enkel opplading, eller du kan lade på farten med valgfri billader.


Move3500 tilbyr en rask funksjonsbasert meny som er velkjent for alle som har brukt en terminal før, og den  kontaktløse avleseren er intuitivt plassert over skjermen.

 

Den har de nyeste sikkerhetssertifikatene, som vil være gyldige i mange år fremover.

 

Kommunikasjonstyper:
4G og WiFi eller Bluetooth

Nets betalingsterminal Lane 3000

LANE3000

Detaljhandel med høyt volum krever en stabil og robust terminal. Dette leverer Lane3000. Terminalen støtter kontaktløs betaling og mobilbetaling og har et kompakt design som passer alle kasser.
 
Alle verdiøkende tjenester fra Nets, f.eks. e-kvittering, kortbasert identifikasjon, gavekort og turistkort støttes.

Kommunikasjonstyper:
Via ECR eller Ethernet

 

bottom of page